Arkiv ‘NIF’ Category

NIF A kvar i Div 6

Det blir tyvärr inget spel i div 5 nästa år. …..

Presskonferenslik samling innan matchen
Vi beslutade oss för att göra allt vi kunde för att få matchen dit vi ville. Vi gör en bra första halvlek där vi är väl så bra som Vankiva. Vankiva får det viktiga första målet, ett snyggt skott utifrån. Krämaren och Adde peppade killarna att fortsätta tro på det. Vi försöker i andra men det blir Vankiva som istället gör 2-0, Björn är nära att rädda. Beundrar killarna som fortsätter att försöka. Kakan får en rejäl knuff i ryggen i straffområdet, domaren friar. Timpa har ett bra skott. Alla avbytare är inne och hjälper till. Vi orkar inte ända fram. Det blev inte vi som fick det första viktiga målet.
Är oerhört stolt över spelarna, ledarna och publiken. Vi gjorde allt vi kunde utifrån dagens och veckans förutsättningar. Killarna har gjort en fin säsong och bjöd upp till dans mot ett bra Vankiva. Nävlinge IF är en fantastiskt fin förening. Jag fick följa dramat från läktarplats som ni alla vet. Min känsla när jag lämnade idrottsplatsen var en ledsamhet i kombination med en stor stolthet.
Forza Nif – vi ger oss aldrig/Chrille

 

 

Foto: Ottosson

 

 

Fotbollsresa med NIF

BERLIN finns platser kvar ! Vi åker 17-19/11. I resan ingår helturistbuss, färjeöverfart, vägtullar, två hotellnätter med frukost, rundtur i julpyntade Berlin, inköpsmöjlighet av alkohol och sittplats under tak på arenan i matchen mellan HERTA BERLIN – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH. En som vanligt härlig bussresa med NIF-anda med skratt, sång, tävlingar efter en lyckad fotbollssäsong. Kontakta mig för mer info!

/ Kenneth

In och anmäl er nu till en oförglömlig resa med NIF =)

Oavgjort i Billeberga trots än man mer.

Billeberga GIF – NIF  3 – 3

 

Då var det över, 22 matcher. 3-3 mot Billeberga. Dålig start. 2-0 på 15 min, slarvigt försvarsspel. Starkt att komma igen. I andra tar vi ledningen med 3-2 samt en utvisad för Billeberga. Trodde vi skulle lösa det men en snabb kontring och 3-3. I blåsten försöker vi avgöra, några chanser men nej inte tillräckligt bra för seger. Jeppa gör hattrick och delar skytteligans topp med två andra lirare. Grattis Jeppa, imponerande vinnarskalle, höjdarnas höjdare.
Utifrån förutsättningar under säsongen tycker jag att 3:e platsen är bra. Jag Adde och Krämis är stolta över alla grabbarnas prestation. Nu får vi några roliga avslutande veckor med kval, gala och fotbollsresa, härligt!

En bra första halvek ledde till seger

NIF A  – ÖRTOFTA IS   3 – 0

 

Åter i vinnarspåret.
En rättvis seger mot ett för dagen ganska mediokert Örtofta. Vi avgör matchen i första halvlek. Örtofta backade hem, drog ner tempot, vilket vi hade lite svårt att hantera. Vi borde tryckt in någon boll i andra halvlek men vi förmådde inte. PD vikarierar med den äran i målet, löser det bra. En seger är alltid en seger. Det tar vi med oss. En rolig match mot Billeberga väntar. Vi behöver dock upp ett snäpp i kvalitet till kvalet. Nu gäller att vi taggar till, tränar bra, slipar på detaljer som kommunikation, passningsspel, rörelse, kreativitet. Vi har 3 spännande matcher kvar av säsongen. Det är tajt om platserna i startelvan och platserna på bänken. Träna bra, visa engagemang och vilja på träningen, hör av dig vid förhinder. Gör ditt bästa i såväl A som B matcher när du har chansen. Forza Nif/C

Fotbollsgala 21 / 10

Nu är det snart dags för NIF’s  Fotbollsgala 2017!

(  Nästa år har vi firat detta evenemang i 10 år !! )