Arkiv ‘Herrar A’ Category

Vinst innan sommaruppehållet

NIF – Häljarps IF 4 – 2

Uppe på Åsen lirar ett gäng grabbar fotboll.
Avslutningsmatchen innan sommaruppehållet mot Häljarp. Seger 4-2. Duggregn, ambulans, utvisningar, skador, debutmål av Joel Jalkling, Timpa x 2, straffräddning Viktor , utspark i mål, Yoggiyoggisång🎼. Ännu en tuff match med seger i slutänden. Många härliga prestationer och än en gång löser vi det trots skadekaos. Extra magiska denna eftermiddag Viktor, Timpa, Kakan. Men vilken arbetsinsats av hela 15 mannatruppen. Hampe limmades ihop och läker i solen. Nu njuter vi av attityden som givit oss en fantastiskt vårsäsong.
Uppe på Åsen lirar ett gäng grabbar fotboll, och gör det jäkligt bra! C

 

 

 

 

 

Mållöst mot Sösdala

NIF – Sösdala IF 0 – 0

 

Oavgjort derby mot Sösdala
En härlig sommardag på Åsen. Ett Sösdala på uppgång mot ett brandskattat Nif. 5 ordinarie lirare borta, nyförvärvet Joel Jalkling stukade foten i slutet på träningen, Johan O hämmad av ett ont knä. Hur skulle vi formera oss? Valde en något defensivare taktik för att säkra försvarsspelet. Båda lagen startar försiktigt. Sösdala hade nog respekt för vår fina vårsäsong och spelade med en på topp. Första halvlek först jämn men mot slutet dominerade vi och skapade några hyfsade lägen att näta. En ny skada, AT fick en rejäl tryckare och gick av. Andra halvlek är fortsatt jämn, med lite övertag för Sösdala. Vi blev trötta. Linus fick kramp i tårna, Karla i vaderna, Tabben stukade foten, MackeS en tagg i tån, snabb behandling, rena sjukstugan. Sösdala har några skott som stryker utanför och i slutet är Timpa igenom och är så nära att avgöra. Rättvist med oavgjort. Tycker att killarna följer spelplanen exemplariskt och vi får en bra matchbild. Jag var orolig för ett starkt Sösdala, men tycker alla visar fantastisk inställning, igen. Timpa skapade och sprang kopiöst och hade slitvargen Erland strax bakom sig. Målis och försvar gör en mycket bra match. JoelÅ, Karla, Tabben, SimonS får mycket speltid och löser sina uppgifter bra. Macke Lind lagets hjälgumma, bra i många positioner. Börje går in i slutet och stänger matchen. En schysst match, bra domare(Besnik).
Riktigt nöjd med hur ni genomförde matchen grabbar. Nu läker vi såren, tränar måndag och tuff drabbning i Huaröd på onsdag./C

Oavgjort i toppmötet

 NIF – Billeberga GIF  2 – 2

 

Känslorna har lagt sig. Det var en jobbig match mot Billeberga. En trevande halvtimme, ställningskrig. Sedan la vi i en växel, 2-0. Helt rättvist. Snack i paus ändå startar vi svagt, gästerna pressar. Känns ändå som vi ska fixa det. Tyvärr tar domaren allt fokus med sitt kortviftande i varje duell.,vi drabbas hårdast då Hampe får två gula och får lämna planen. Dryg halvtimme kvar. Billeberga går i kapp innan slutsignal. Rena vildavästern med skador på Timpa, Johan och Haren.
Billeberga ett trevligt gäng med härlig publik.
Rättvist utifrån omständigheterna. Utvisningen räddade poängen åt gästerna. Sista kvarten av första halvlek riktigt bra. Andra kaos. Åter nöjd med killarnas arbetsinsats men varningar och straff kändes tufft. Bägge lagen var helt överens efter om att det var en schysst match med max 2 varningar. Det blev nog tvåsiffrigt.
Med lite distans- en fantastiskt bra vårsäsong, 8 vunna, 2 remi samt en förlust. 3 matcher till innan sommarlov, håll i grabbar! /
C

 

 

Seger mot Trollenäs IF

NÄVLINGE IF – TROLLENÄS IF      4-2

 

En fantastisk sommarkväll. Ledning i halvlek med hjälp av Hampe som gör mål av nästan ingenting. Rättvist, stabilt utan att imponera i halvlek. Dålig start i andra, kvittering av Trolle. Då växlar vi upp, visar kvalité i några sekvenser och vips har vi 4-1. Trolle får reducera, kanske lite onödigt. Som helhet var vi ett bättre lag och vinner rättvist. Tror vi har mer att ge spelmässigt men måste ändå berömma gänget som gör det igen, en ny seger. Viktor alltid stabil. Försvaret ok men lite oresolut i andra vid målen. Mittfältet klart godkänt med Filip som ledare denna gång. Framåt får man ändå imponeras av tvåmålsskyttarna Hampe och Jeppe. De är tunga att möta. Joel var nära att få sätta dit sin första balja.
Åsen rena skönheten ikväll
Publiken kom.
Korven var grillad
Sången ljöd
Känslan var fin.
Men Gertan för bövelen….gräset var för högt 😂
Tack alla för ännu en härlig segerkväll i våra liv.  / Chrille

 

 

 

Inför matchen mot Trollenäs IF

Då var det dags för match igen uppe på åsen, Trollenäs IF kommer på besök. 

Matchstart: 19.15

 

Tränaren inför matchen:

” Vi är laddade och revanschsugna inför matchen på torsdag.

Vi vill visa att vi kan bättre. Trollenäs ska få det tufft.

Det gäller även B-teamet på söndag. ”

 

 

Uttagna spelare

Viktor Haren Kakan

Johan Linus Macke.S Simon.S AT

Larry Filip Timpa Karla

Hampe Jeppa Joel.Å

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE