Seger mot Trollenäs IF

NÄVLINGE IF – TROLLENÄS IF      4-2

 

En fantastisk sommarkväll. Ledning i halvlek med hjälp av Hampe som gör mål av nästan ingenting. Rättvist, stabilt utan att imponera i halvlek. Dålig start i andra, kvittering av Trolle. Då växlar vi upp, visar kvalité i några sekvenser och vips har vi 4-1. Trolle får reducera, kanske lite onödigt. Som helhet var vi ett bättre lag och vinner rättvist. Tror vi har mer att ge spelmässigt men måste ändå berömma gänget som gör det igen, en ny seger. Viktor alltid stabil. Försvaret ok men lite oresolut i andra vid målen. Mittfältet klart godkänt med Filip som ledare denna gång. Framåt får man ändå imponeras av tvåmålsskyttarna Hampe och Jeppe. De är tunga att möta. Joel var nära att få sätta dit sin första balja.
Åsen rena skönheten ikväll
Publiken kom.
Korven var grillad
Sången ljöd
Känslan var fin.
Men Gertan för bövelen….gräset var för högt 😂
Tack alla för ännu en härlig segerkväll i våra liv.  / Chrille

 

 

 

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE