Oavgjort i toppmötet

 NIF – Billeberga GIF  2 – 2

 

Känslorna har lagt sig. Det var en jobbig match mot Billeberga. En trevande halvtimme, ställningskrig. Sedan la vi i en växel, 2-0. Helt rättvist. Snack i paus ändå startar vi svagt, gästerna pressar. Känns ändå som vi ska fixa det. Tyvärr tar domaren allt fokus med sitt kortviftande i varje duell.,vi drabbas hårdast då Hampe får två gula och får lämna planen. Dryg halvtimme kvar. Billeberga går i kapp innan slutsignal. Rena vildavästern med skador på Timpa, Johan och Haren.
Billeberga ett trevligt gäng med härlig publik.
Rättvist utifrån omständigheterna. Utvisningen räddade poängen åt gästerna. Sista kvarten av första halvlek riktigt bra. Andra kaos. Åter nöjd med killarnas arbetsinsats men varningar och straff kändes tufft. Bägge lagen var helt överens efter om att det var en schysst match med max 2 varningar. Det blev nog tvåsiffrigt.
Med lite distans- en fantastiskt bra vårsäsong, 8 vunna, 2 remi samt en förlust. 3 matcher till innan sommarlov, håll i grabbar! /
C

 

 

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE