Mållöst mot Sösdala

NIF – Sösdala IF 0 – 0

 

Oavgjort derby mot Sösdala
En härlig sommardag på Åsen. Ett Sösdala på uppgång mot ett brandskattat Nif. 5 ordinarie lirare borta, nyförvärvet Joel Jalkling stukade foten i slutet på träningen, Johan O hämmad av ett ont knä. Hur skulle vi formera oss? Valde en något defensivare taktik för att säkra försvarsspelet. Båda lagen startar försiktigt. Sösdala hade nog respekt för vår fina vårsäsong och spelade med en på topp. Första halvlek först jämn men mot slutet dominerade vi och skapade några hyfsade lägen att näta. En ny skada, AT fick en rejäl tryckare och gick av. Andra halvlek är fortsatt jämn, med lite övertag för Sösdala. Vi blev trötta. Linus fick kramp i tårna, Karla i vaderna, Tabben stukade foten, MackeS en tagg i tån, snabb behandling, rena sjukstugan. Sösdala har några skott som stryker utanför och i slutet är Timpa igenom och är så nära att avgöra. Rättvist med oavgjort. Tycker att killarna följer spelplanen exemplariskt och vi får en bra matchbild. Jag var orolig för ett starkt Sösdala, men tycker alla visar fantastisk inställning, igen. Timpa skapade och sprang kopiöst och hade slitvargen Erland strax bakom sig. Målis och försvar gör en mycket bra match. JoelÅ, Karla, Tabben, SimonS får mycket speltid och löser sina uppgifter bra. Macke Lind lagets hjälgumma, bra i många positioner. Börje går in i slutet och stänger matchen. En schysst match, bra domare(Besnik).
Riktigt nöjd med hur ni genomförde matchen grabbar. Nu läker vi såren, tränar måndag och tuff drabbning i Huaröd på onsdag./C

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE