En bra första halvek ledde till seger

NIF A  – ÖRTOFTA IS   3 – 0

 

Åter i vinnarspåret.
En rättvis seger mot ett för dagen ganska mediokert Örtofta. Vi avgör matchen i första halvlek. Örtofta backade hem, drog ner tempot, vilket vi hade lite svårt att hantera. Vi borde tryckt in någon boll i andra halvlek men vi förmådde inte. PD vikarierar med den äran i målet, löser det bra. En seger är alltid en seger. Det tar vi med oss. En rolig match mot Billeberga väntar. Vi behöver dock upp ett snäpp i kvalitet till kvalet. Nu gäller att vi taggar till, tränar bra, slipar på detaljer som kommunikation, passningsspel, rörelse, kreativitet. Vi har 3 spännande matcher kvar av säsongen. Det är tajt om platserna i startelvan och platserna på bänken. Träna bra, visa engagemang och vilja på träningen, hör av dig vid förhinder. Gör ditt bästa i såväl A som B matcher när du har chansen. Forza Nif/C

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE