Oavgjort i Billeberga trots än man mer.

Billeberga GIF – NIF  3 – 3

 

Då var det över, 22 matcher. 3-3 mot Billeberga. Dålig start. 2-0 på 15 min, slarvigt försvarsspel. Starkt att komma igen. I andra tar vi ledningen med 3-2 samt en utvisad för Billeberga. Trodde vi skulle lösa det men en snabb kontring och 3-3. I blåsten försöker vi avgöra, några chanser men nej inte tillräckligt bra för seger. Jeppa gör hattrick och delar skytteligans topp med två andra lirare. Grattis Jeppa, imponerande vinnarskalle, höjdarnas höjdare.
Utifrån förutsättningar under säsongen tycker jag att 3:e platsen är bra. Jag Adde och Krämis är stolta över alla grabbarnas prestation. Nu får vi några roliga avslutande veckor med kval, gala och fotbollsresa, härligt!

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE