NIF A kvar i Div 6

Det blir tyvärr inget spel i div 5 nästa år. …..

Presskonferenslik samling innan matchen
Vi beslutade oss för att göra allt vi kunde för att få matchen dit vi ville. Vi gör en bra första halvlek där vi är väl så bra som Vankiva. Vankiva får det viktiga första målet, ett snyggt skott utifrån. Krämaren och Adde peppade killarna att fortsätta tro på det. Vi försöker i andra men det blir Vankiva som istället gör 2-0, Björn är nära att rädda. Beundrar killarna som fortsätter att försöka. Kakan får en rejäl knuff i ryggen i straffområdet, domaren friar. Timpa har ett bra skott. Alla avbytare är inne och hjälper till. Vi orkar inte ända fram. Det blev inte vi som fick det första viktiga målet.
Är oerhört stolt över spelarna, ledarna och publiken. Vi gjorde allt vi kunde utifrån dagens och veckans förutsättningar. Killarna har gjort en fin säsong och bjöd upp till dans mot ett bra Vankiva. Nävlinge IF är en fantastiskt fin förening. Jag fick följa dramat från läktarplats som ni alla vet. Min känsla när jag lämnade idrottsplatsen var en ledsamhet i kombination med en stor stolthet.
Forza Nif – vi ger oss aldrig/Chrille

 

 

Foto: Ottosson

 

 

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE