Första förlsten

Nävlinge IF – Löberöds IF 2 – 3 !
Ajajaj detta var inte bra ! NIF förlorade den viktiga hemmamatchen.
Tyvärr var det rättvist också eftersom Löberöd förde spelet och skapade chanserna. Vi fick ledningen när Haren vann kampen med målvakten och kunde lägga in bollen för 1 – 0.
Våra skador i truppen ställde till det och inte blev det bättre när AT också fick gå ut skadad efter 25 minuter.
Halvtidsresultatet var 1 – 1.

Även i andra halvlek var Löberöd det bättre laget. Men vi fick chansen till ett poäng när Adde återigen gör ett jätteviktigt mål till 2 – 2 i 77 minuten.
När klockan står på 89 minuter får NIF en hörna och man går för vinst och lämnar bara kvar två backar. Hörnan blir misslyckad och den vasse anfallaren(tre mål) får en långboll och springer ifrån backlinjen och Viktor och gör segermålet i 90 minuten !!
Med hänsyn till matchens utveckling borde vi varit nöjda med en poäng !??

Vi släpper in konstiga mål idag när vi inte får bort bollen från straffområdet och där inte kommunikationen fungerar framförallt mål 2 och 3.
Löberöd vann flest dueller på planen och då vinner man oftast matcherna också. Dock kan inget att klaga på inställningen från Johan, Erland och Mangs.

Nu har vår hårt arbetande ordförande Stefan Stiffe Larsson beslutat att nyttigaste spelare är CHRISTOFFER ERLAND ERLANDSSON. Han gör återigen en kanonmatch är aggressiv och placeringssäker. Vissa av åskådarna ville framhålla honom som planens bästa spelare !! 😀
Var stolt över din insats och över utmärkelsen.

Fler favoriter tappar poäng i serien när Staffanstorp United tar sina första poäng borta mot Sösdala !
Vi möter Staffanstorp nästa lördag.

Bara att komma igen det är många matcher kvar !

FORZA NIF !
Två besvikna målskyttar

 

.

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE