Vinst i staffanstorp

Nävlinge IF vann helt rättvist med 3 – 1 på bortaplan mot Staffanstorp United igår.
NIF började mycket bra och skapade tre frilägen inom 15 minuter av bl a Jeppe och Guldkalven.
Och i 18 minuten i samband med en fast situation hinner Karlan upp bollen och i dålig vinkel skjuter han bollen upp i nättaket 0 – 1 !
Skador, skador och skador en av våra bättre spelare Erland får lämna skadad efter ca 35 minuter. In kommer Marcus Lindh och spelar stabilt som sista utpost resten av matchen.
Det står 0 – 1 i halvtid och United har inte skapat en enda målchans.

Efter ca 18 minuter i andra halvlek får NIF en frispark i princip på motståndarnas kortlinje. Egentligen helt fel att slå bollen mot mål utan möjligtvis lyra/chippa in bollen i straffområdet. Men Haren tänker nog inte så !? Utan skruvar in bollen direkt i mål i bortre krysset !! 😀👍

P g a av andra festligheter tvingas jag lämna Staffanstorps IP direkt efter 0 – 2. Tror säkert att andra supportrar kan kommentera viktiga händelser de sista 25 minuterna.

Jag såg dock att United kommer att ligga i botten av tabellen och att NIF ägde matchen. Vi har en stark backlinje och mittfältet dominerades av Jeppe/Haren/Karlan, Andreas gör stor nytta i anfallsspelet.
Sista målskytt för NIF var alltid pålitliga Jeppan.

Men nu har AT(f n ryggskadad) beslutat att nyttigaste spelare var JESPER HAREN NILSSON. Han var mycket aktiv i matchen både bakåt och framåt dessutom gör han ett konstmål !
Var stolt över insatsen och av utmärkelsen.

Med hänsyn till skadeläget dessa första fem matcherna är det fantastiskt att NIF spelar en tidig SERIEFINAL på fredag kväll !! 😀👏

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE