Seriefinal på IP

Nävlinge – Marieholm 5-2!!!

När Kenneth Thurban väljer att svika oss inför denna viktiga match så bad han mig skriva ett referat.

Nävlinge tog ikväll emot Marieholm. Ett Marieholm som såhär långt bara släppt in ett mål. Frågorna var många, rykten gick om ett spelskickligt Marieholm med snabba anfallare. Som ”vanligt” hade NIF en skadedrabbad trupp. Frågetecken fanns kring Timpa Jonsson och hans lindad fot, men när startelvan var klar så visade det sig att han var redo för spel.

Nävlinge inledde matchen bra och skapade ett par bra lägen, Andreas P gjorde första målet på ett skott utifrån, skönt, 1-0!!
Innan andra halvlek var slut så utökades Sebastia ”Huarödsdödaren” Tillman till 2-0 framspelad av vår egna guldkalv!

Nävlinge fortsatte äga matchen och i början av andra utökade vi ledningen till 3-0. Denna gången vände anfallsparet på det och Tabben spelade fram guldkalven. Marieholm reducerade sedan till 3-1 innan Thimmy ”35:an” Jonsson utökade ledningen till 4-1.

Efter att Marieholm reducerat till 4-2 hände det lite saker. Först blir Taffe utvisade med sitt andra gula kort med ca 20 minuter kvar av matchen. 5 minuter senare blir även Mangs utvisade efter sitt andra gula kort. 2 man mindre, ställning 4-2 och 20 minuter kvar. Hur ska detta gå?!

Grabbarna visade upp en underbar moral, och trots att man har 2 man mindre lyckas man döda matchen med ett 5-2 mål. Återigen är det Timpa som blir snyggt serverat av Jeppe Larsson.

Matchen slut 5-2.

Efter en lagmoral som denna vill man självfallet höja hela truppen. Några som sticker ut är mittbackarna Haren och Johan som är stabila. Jeppe Larsson gör ett stort slit som vanligt och är allmänt jobbig att möta. Timpa som gör 2 baljor i comebacken! Tabben som gör mål och assist!

Men nu har Kakan beslutat att bästa spelare var Joel Guldkalven Jalking! Han arbetar hårt över hela planen och gör både mål o assist.

Tack för en fantastisk underhållning grabbar! 😀

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE