Uppförsbacke i NIF

Nävlinge IF – Torna Hällestad IF 1 – 5 !!

NIF gör som vanligt en bra första halvlek där man var aggressiva och minst lika bra som Hällestad.
Man skapade minst tre bra målchanser. Bl a Jalking sprang 65 meter blev fri med målvakten men sköt i stolpen, Tabben i läge med öppet mål, Timpa i friläge från 35 meter med målvakt.
I första var Taffe grymt bra tillsammans med Haren som blev skadad i slutminuterna.
Det står 0 – 0 i halvtid där NIF skapar flest klara målchanser.

Men andra halvlek vill man helst glömma ! 😢
Vi tappar det mesta vann bara 4 av 10 närkamper. Hällestad gör första målet vid ett inlägg där står en spelare vid bakre stolpen står helt bortglömd och nickar upp i nättaket. Sedan rullar det på för Hällestad som gör mål vid jämna mellanrum. Timpa reducerar till 1 – 3 men motståndarna gör nästan direkt mål igen. Förstår inte försvarsspelet i andra halvlek !? Vid ett mål slog deras back ett långt uppspel som centern kom helt fri med Viktor och vid andra mål kom hela 4 motståndare helt fri med Viktor ! Hällestad missade både friläge och straff och borde gjort flera mål till. Tror att bensinen tog slut hos flera hemmaspelare !??

Tycker att några jobbar förtjänstfullt Viktor, Adde, Andreas, Jalking. Men nu har vår normalt säkre mittback Johan Broder Olofsson(idag avstängd) beslutat att nyttigaste spelare var ALEXANDER ”AT” THILLMAN. Han gör ett stort jobb på innermittfältet och är en som orkar springa även i andra halvlek. Var stolt över din insats och över utmärkelsen.

Enkelt att konstatera att de fem senaste förlusterna har vi förlorat p g a en svag andra halvlek !
Flera hemmasupportrar valde att lämna matchen 15 minuter innan slut.

Kan inget annat göra än att ladda till nästa match.

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE