Harlösa vände och vann….

Harlösa IF- Nävlinge IF 5 – 3 !
NIF förlorade den svåra bortamatchen mot tabelltvåan.
Men återigen gör vi en mycket bra första halvlek med hjälp av den kraftiga medvinden.
Nu spelade lite mer klokt med att inte jaga oss helt trötta på motståndarnas planhalva. Och det passade våra offensiva spelare som sprang stora hål i motståndarnas backlinje.
Vi gör tre riktigt snygga mål av AT, Timpa, Guldkalven och Karlan har ett ribbskott !
Alltså AT får för sig att skjuta på volley och ser bollen susa upp i krysset från AVSTÅNDET 37 METER !!! Kan inte ha gjort snyggare mål i hela karriären ?
Vi leder i halvtid med 1 – 3 ! 😀

I andra får Harlösa vinden i ryggen och vi orkar inte hålla emot deras anfall. Målen trillade in i jämna mellanrum. Jag varnade igår för Oliver Persson. Nu tror jag att alla som var i Harlösa vet vem han är !? Han var överlägset bästa spelare på plan, gjorde själv mål och spelade fram till tre !

Tycker att det var ett steg i rätt riktning men det är kanske inte dessa matcherna vi skall vinna ? Fortfarande förlorar vi för många närkamper. Vi har dock en spelare som inte lägger något emellan och som är stark i defensiven – Mangs !
Nya mittbacksparet Taffe och Larry liksom Timpa var mycket bra i första halvlek.
Innermittfältet AT/Andreas försökte att jobba hela matchen.
Viktor gör som vanligt ett bra jobb och framåt gör Jeppan en stark insats.
Men nu har JAG bestämt att nyttigaste spelaren i NIF var JOEL GULDKALVEN JALKING. I framförallt första halvlek springer han sönder deras backlinje, gör mål, håller i bollen och får med sig fyra hörnor etc. Var stolt över din insats och utmärkelsen.

Låt förlusten gå ut över nästa motståndare Örtofta som vi möter i nästa vecka. Därefter har vi semester !

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE