Oavgjort innan sommarvila

Nävlinge IF – Örtofta IS 1 – 1 !

NIF började bra som vanligt första halvlek. Man förde både spelet och chanserna. De få gånger som Örtofta fick någon chans var ni vi själva kladdade till det.
Vi borde haft ledningen med minst 2 – 3 bollar i halvtid men det stod 0 – 0.

Det blev jämnare i andra halvlek men vi skapade flest klara målchanser. Vi fick en farlig frispark på straffområdeslinjen men den skjuts på vår egen spelare som står i muren !?
Plötsligt slår vi en indianare på egen planhalva. Anfallaren springer ensam mot Viktor och lägger in bollen vid stolproten. Där är över 20 minuter kvar.
Så äntligen när där är ca 10 minuter kvar i en tilltrasslad situation gör Jeppe 1 – 1 !
Vi har chanser i slutet men det får Örtofta också.

Tyvärr avslutas matchen i moll när vi får båda ytterbackarna utvisade i samma minut !! Domaren misstolkar situationen och vi blir mycket hårt straffade. Tyvärr blev gnället på domaren för mycket både på och utanför planen.

Men det finns flera ljuspunkter första halvtimmen var Adde mycket bra därefter fick utgå med kramp. Linus W spelade hela matchen med endast ett fåtal träningar i kroppen och man ser vad han kan. Även Haren är mycket nyttig precis som Jeppan som är riktigt grym oavsett om han spelar på mittfältet eller i anfallet.
Men nu har systrarna Lollo och Anette beslutat att nyttigaste spelare är THIMMIE TIMPA JONSSON. Idag får han spela på innermittfältet och gjorde det lysande. Han dribblade och sköt minst fyra skott på mål och han glidtacklade ! Förmodligen bästa matchen för säsongen var stolt över din insats och över utmärkelsen.

En träning kvar sedan sommarlov. Vi har många skador och sjukdomar som måste läka under sommaruppehållet.
Omsättningen i truppen har varit mycket stor får vi bara tillbaka några spelar så kan vi se framåt mot hösten.

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE