Förlust mot Seriefavoriten

Marieholm IS – Nävlinge IF 2 – 0 !

NIF kunde inte rubba seriefavoriten. Motståndarna tog initiativet direkt i matchen. Rörelsemönstret i Marieholm är imponerade. Man skapade flera kvalificerade chanser och det stod 0 – 0 i halvtid.
Vi var inte riktigt på tå och fick inte fast bollen på motståndarnas planhalva.

Det tog mindre än 10 minuter i andra halvlek när hemmalaget gjorde första målet på en hörnvariant. Samma variant som man gjorde i förra mötet vid flera tillfälle !??
Även deras andra mål kom på nick vid bakre stolpen vid en fast situation.

NIF kunde mycket väl gjort ett mål på en kvalificerad målchans i andra halvlek dessutom borde man fått straff vid en handssituation. Men Marieholm vann helt rättvist med ett stort spelövertag och många målchanser.

Det är lätt att se Kakans kvaliter och placeringsförmåga men två plumpar(varningar) i protokollet förstörde betyget.
Tycker att både Taffe och Timpa jobbade hårt i hela matchen. Men deras insats överglänstes av vår lysande målvakt Viktor som räddade flera gånger i svåra lägen.

Men nu har Linus Mangs Magnusson(intensiv ytterback) för dagen i jourtjänst/odisponibel beslutat att nyttigaste spelare var JOHAN BRODER OLOFSSON. Han var nästan överallt i försvarsspelet och är mycket nyttig för laget ! Var stolt över din insats och över utmärkelsen ! 😀👏

Det var ca 25 supportrar som åkt den långa resan för att stötta NIF.
Tag med de positiva delarna från matchen och ladda till matchen i nästa helg !

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE