Förlust i derbyt

Nävlinge IF – Sösdala IF 3 – 6 !!

NIF började bra och skapade ett par hyggliga chanser de första minuterna men utan resultat.
Men man kände redan från början att Sösdala var tunga att möta. Sösdala vinner betydligt mer närkamper än NIF.
Och plötsligt står det 0 – 2 till Sösdala. Men NIF gav inte upp och vi kom tillbaka och kunde göra 2 – 2 i slutet av halvleken.

I andra halvlek var en av frågorna om NIF skulle orka det höga tempot. Och svaret fick vi efter en stund när målen började att trilla in. Detta p g a att vi förlorade närkamper över hela planen dessutom kan vi inte få fast bollen på motståndarnas planhalva utan bollen kommer tillbaka hela tiden. Mot bra lag måste man krympa ytorna betydligt mer än idag vilket också skulle spara konditionen.
Vi reducerar på straff så att det står 3 – 5 en kort stund och i slutet släpper vi in ett mål till !!

Vi orkar inte spela med vår spelstrategi en hel match. Men Sösdala är bättre och vinner rättvist.
Några spelare håller hög klass såsom, Viktor, Emanuel och inte minst mittbacksparet Johan och Haren !

Men idag har JAG faktiskt bestämt att nyttigaste spelare är JESPER JEPPE LARSSON ! Han sliter hårt i anfallet och gör samtliga tre NIF mål och är mycket viktig för laget. Var stolt över din insats och över utmärkelsen.

Visst skulle det vara kul att slå Sösdala men idag räcker vi inte till. Släpp denna matchen och koncentrera er på nästa veckas match. Och då måste vi vinna fler närkamper än idag !

Årets bästa publiksiffra på ett soligt idrottsparken med ca 100 st betalande samt besök av representant från Skånes Fotbollsförbund.

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE