Storförlust i N.Rörum

Norra Rörums GIF – Nävlinge IF 5 – 1 !

NIF var chanslösa mot ett tungt hemmalag.
Det började inte bra när hemmalaget nickade in 1 – 0 efter ca 5 minuter.
Förstår inte varför vi tar billiga frisparkar när motståndarna har ryggen mot mål eller är ute vid långlinjen !?
Rörum var effektiva vid de fasta situationerna och nickade fria in tre mål på en halvtimme. När t o m planens kortaste spelare ca 170 cm får nicka in bollen från 4 meter så säger det en del om försvarsarbetet i eget straffområde.
Dessutom gör de mål på straff i sista minuten av första halvlek alltså 4 – 0 i halvtid.

I första halvlek var det en kraftig medvind för Rörum. När vi skulle dra fördel av vinden i andra halvlek var det nästan vindstilla – sjukt !! 😳
NIF rykte upp sig och var minst lika bra som Rörum och spelade 1 – 1 i andra halvlek. Men Rörum backade hem och försvarade sig.
Har tjatat om hur viktigt närkamper är på planen och det gäller naturligtvis framförallt i de båda straffområdena.
Rörum är det bättre och hetaste laget även om resultatet blev ett par mål för stort.

Försvarsarbetet är inte bra i straffområdet i första halvlek.
Men finns ljusglimtar där AT var tillbaka på innermittfältet och jobbade hårt tillsammans med Adde. Framåt jobbade Haren och Andreas hårt i defensiven utanför Rörums straffområde men blev oftast överspelade.

Men nu har JAG för sista gången i år beslutat att nyttigaste spelare var TIMMIE TIMPA JONSSON. Han var i högsta grad med i spelet ute på sin kant och missar inte jobbet bakåt, jobbar hårt hela matchen. Var nöjd med din insats och över utmärkelsen ! 😀👍

Det är svårt att få upp motivationen när man ligger i ett ingenmansland i serien. Nu är det bara att ladda till sista hemmamatchen mot bottenlaget !

FORZA NIF !

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE