Storseger i sista hemma matchen

Nävlinge IF – Maglasäte 10-0!!!

Då Kenneth helt oförklarligt beslutar sig för att åka på en semesterresa mitt under säsongen så fick jag det svåra uppdraget att matcha hans referat…

Sista hemmamatchen för säsongen var mot ett redan avsågat maglasäte. Inför matchen pratade vi mycket om inställningen som var under all kritik senast, men framförallt att avsluta säsongen på hemmaplan snyggt inför alla trogna fans!

Matchen började lite trevande och stundtals kom vi ner i deras tempo. Men vi såg att så fort vi började dra upp tempot hann inte motståndarna med. I paus var det 3-0 med bud på mer.

Andra halvlek rivstartade vi och gick snabbt fram till 6-0! Maglasäte bjöd på stora ytor som vi utnyttjade med många spelvändningar där vi kom runt på kanterna och slog in bollarna till vårt anfallspar Jeppe L och Andreas P! Dessa herrar gjorde säkert 7 mål tillsammans! Med en man mer i ca 25 minuter kunde matchen lätt städas av.

Tycker att alla gör ett bra jobb, från Mangs i målet(!) till alla avbytare som kommer in. Vi behåller även (bortsett från vissa sekvenser) koncentrationen matchen igenom. Nu har dock myten Filip Svensson (skadad/trött/gammal eller whatever anledning till att inte spela) utsett dagens bästa spelare till Emanuel! Emanuel har tagit stor steg under säsongen och flyger fram på sin vänsterkant!!

Nu hoppas vi få se alla trogna supportrar i säsongen sista match nästa helg!

Obs! Medan jag har er här, Årets Gala närmar sig med stormsteg!! Om det är någon som tar fram sin svarta kavaj som bars under förra årets gala och märker att den är på tok för liten…. Hör av dig, har fortfarande en för stor här hemma som har byts ut mot min…

Tack för mig!

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE