Förlust i sista matchen

Trollenäs – Nävlinge 2-1!

Tyvärr räckte det inte hela vägen i säsongens sista match. Förutsättningar var väldigt symboliska för säsongen som helhet. På bänken denna match fanns det tre spelare, dessa bestod av tre åldermän nämligen Krille, Krille och Conny! Alltså våra tränare och Conny som gjorde en comeback!

Conny kämpade o slet i 65 minuter! Tack för du ställde upp när en så stor del av truppen hade viktigare saker för sig denna söndag (…..)

Matchen utspelar sig i stort sett på en leråker vilket innebar mycket kamp mot ett fysiskt starkt motstånd. Efter första halvlek ligger vi under med 0-1. Vi beslutar oss för att fortsätta kriga och får tidigt i andra fram en kvitteringen genom Oscar T på nick! Tyvärr räcker det inte hela vägen då Trollenäs avgör med ca 5 minuter kvar…

Trots förutsättningarna med truppen och att Trollenäs var tvungna att segra för att vara säkra för kval så stod vi upp bra. Efter deras ledningsmål tryckte vi tillbaka dem, men det hjälpte tyvärr inte. När vi rullade runt bollen så fick dem problem!

Nu har JAG bestämt att matchens bästa spelare fördelas ut på alla som deltog idag! Bra inställning och hjärta, tyvärr räckte det inte hela vägen!

Vill passa på att tacka alla supportrar för den gångna säsongen, så tar vi nya tag inför 2019!

Kommentera

Matchreferat arkiv

Nävlinge IF
PL 2513
28893 NÄVLINGE