Oavgjort i Billeberga trots än man mer.

Billeberga GIF – NIF  3 – 3

 

Då var det över, 22 matcher. 3-3 mot Billeberga. Dålig start. 2-0 på 15 min, slarvigt försvarsspel. Starkt att komma igen. I andra tar vi ledningen med 3-2 samt en utvisad för Billeberga. Trodde vi skulle lösa det men en snabb kontring och 3-3. I blåsten försöker vi avgöra, några chanser men nej inte tillräckligt bra för seger. Jeppa gör hattrick och delar skytteligans topp med två andra lirare. Grattis Jeppa, imponerande vinnarskalle, höjdarnas höjdare.
Utifrån förutsättningar under säsongen tycker jag att 3:e platsen är bra. Jag Adde och Krämis är stolta över alla grabbarnas prestation. Nu får vi några roliga avslutande veckor med kval, gala och fotbollsresa, härligt!

En bra första halvek ledde till seger

NIF A  – ÖRTOFTA IS   3 – 0

 

Åter i vinnarspåret.
En rättvis seger mot ett för dagen ganska mediokert Örtofta. Vi avgör matchen i första halvlek. Örtofta backade hem, drog ner tempot, vilket vi hade lite svårt att hantera. Vi borde tryckt in någon boll i andra halvlek men vi förmådde inte. PD vikarierar med den äran i målet, löser det bra. En seger är alltid en seger. Det tar vi med oss. En rolig match mot Billeberga väntar. Vi behöver dock upp ett snäpp i kvalitet till kvalet. Nu gäller att vi taggar till, tränar bra, slipar på detaljer som kommunikation, passningsspel, rörelse, kreativitet. Vi har 3 spännande matcher kvar av säsongen. Det är tajt om platserna i startelvan och platserna på bänken. Träna bra, visa engagemang och vilja på träningen, hör av dig vid förhinder. Gör ditt bästa i såväl A som B matcher när du har chansen. Forza Nif/C

Fotbollsgala 21 / 10

Nu är det snart dags för NIF’s  Fotbollsgala 2017!

(  Nästa år har vi firat detta evenemang i 10 år !! )

 

 

 

Bottennapp i Höör

Höör IS – NIF A  3 – 2

 

Kenneth sammanfattade det bra.
En match vi ska vinna. Trodde vi var på väg när vi gjorde 2-1.
Deras forwards störde oss och avgjorde till deras fördel. Förlusten inte grejen, förutom att det är lite pinsamt, deras första seger tror jag. Tycker vi liksom mot Trolle ställde upp med ett bra lag som ska klara att mala ner motståndet.
Höstens andra bottennapp. Med denna nivån får vi svårt i ett kval. Nu gäller det att samla oss, träna, ställa krav på varandra, stå upp och göra vårt yttersta fram till kvalet för att där vara på plats både mentalt och fysiskt.
Kom igen grabbar. Vi ska sjunga Yoggi i oktober/C

Vinst i derbyt

En sprudlande första halvlek mot Djurröd. 4-0 trots straffmiss. Härlig inställning och bolltempo. Fick ändra om i backlinjen då Kakan var krasslig. Filip gick in som mittback och löste det bra. För övrigt gav jag alla chansen att revanschera sig från bottennappet i Trollenäs. Andra halvlek är sämre, ändå borde vi gjort ett par baljor. Gott att segra i derbyt, vi kunde snikat och vägrat spela onsdagen och fått WO men valde spel. Känns bra!
Nu ska vi ladda för kvalet och toppa formen. Gör vi bra resultat mot Höör och Örtofta får vi en härlig avslutning mot ett härligt Billeberga. Fullsatt buss såklart!
Nöjd över första halvlek. Att vi kom igen som lag. Timpa hattrick…äntligen! /C